”Regele” a recunoscut superioritatea gazdelor în meciul de pe Cluj Arena:” Echipa gazdă a fost mai iute decât noi!”

by Christian Suciu

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 în meciul ce s-a disputat ieri, în etapa cu numărul 29 a Superligii, pe Cluj Arena în compania formației lui Gică Hagi, Farul Constanța. ”Regele” a admis la finalul partidei că elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au evoluat la un nivel mai ridicat decât jucătorii săi pe durata partidei de la Cluj.

”Echipa gazdă a fost mult mai iute decât noi. Felicitări Clujului. Noi trebuie să ne gândim, reflectăm, mergem înainte. Înfrângerea nu-i place nimănui, dar trebuie analiză, vom vedea ce concluzii vom trage.

Toate echipele au lot bun, important este să faci jocul tău. În seara asta am fost lenţi, previzibili, nu am fost noi. Ce s-a întâmplat e istorie, acum ne aşteaptă meciuri foarte grele, începând cu Rapid. Va trebui să analizăm şi să fim noi de dinainte.” a transmis Gică Hagi în interviurile din urma partidei.

Atacantul constănțenilor, Denis Alibec, s-a arătat nemulțumit de starea gazonului și consideră că echipa sa nu a reușit să se adapteze la condițiile de joc din timpul partidei, fapt ce a contribuit la eșecul lor în fața ”Șepcilor Roșii”.

” Nu avem nicio scuză. Chiar dacă terenul este de liga a şasea, şi ei au jucat pe acelaşi teren. Nu am reuşit să ne impunem jocul. În a doua repriză am mai încercat să pasăm, dar au înscris de 2-0 şi asta ne-a dat înapoi.

Nu au jucat ofensiv, dar s-au bătut mai bine decât noi, au avut atitudine mai bună. Nu am nicio explicaţie. Este o înfrângere, trebuie să fim toţi împreună. Nu cred că este vorba despre lipsa experienţei. Ei s-au adaptat mult mai bine la teren.” a afirmat experimentatul atacant al Farului.

sursa: primanews.ro

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

”Regele” a recunoscut superioritatea gazdelor în meciul de pe Cluj Arena:” Echipa gazdă a fost mai iute decât noi!” – Revista Presei 04/03/2023 - 12:10

[…] post ”Regele” a recunoscut superioritatea gazdelor în meciul de pe Cluj Arena:” Echipa gazdă a fo… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza