Reacția lui Edi Iordănescu, după ce Becali a anunțat că l-a CONVINS să vină la FCSB! Antrenorul a lămurit situația

by admin

Edi Iordănescu a oferit prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea la FCSB şi că lucrurile sunt aproape stabilite. Antrenorul a afirmat pentru Look Sport că nu e totul gata, că marţi vor avea loc discuţii.

”Nu am semnat nimic, nu am promis nimic, mâine vom vedea ce o să se întâmple. Vor fi aflate mai multe informaţii”, a fost reacţia lui Edi Iordănescu pentru Look Sport, la scurt timp după ce Becali a ieşit public şi a afirmat că schimbă antrenorul.

Edi Iordănescu se pare că este decis să treacă o clauză specială în contract, prin care să îi ceară patronului să nu se bage la echipă, aşa cum a tot făcut în ultimii ani, în special în mandatul lui Dinu Todoran, încă în funcţie, când a afirmat că el decide totul.

Ultima dată, Iordănescu, 43 de ani, a pregătit CFR Cluj. A preluat echipa pe 4 decembrie 2020, când era pe locul 3 în Casa Liga 1, la şase puncte de liderul de atunci, FCSB, şi când l-a înlocuit pe Dan Petrescu. În 2018, el a mai pregătit CFR Cluj pentru doar trei meciuri.

A plecat la finele sezonului trecut de la campioana României, după anumite neînţelegeri cu conducerea. Acum, iată, e pe cale să semneze cu rivala CFR-ului, FCSB.

“Am venit la CFR într-o perioadă foarte grea, complicată, mai mult de atât, echipa era catalogată drept una consumată, cu jucători care au performat, dar care au avut o limită de vârstă ridicată. Când am semnat cu CFR, am primit un contract pe un an şi jumătate, dar am refuzat. Am vrut unul pe jumătate de an. Am vrut să facem o analiză în vară, să vedem ce putem schimba. Chiar dacă ne-am dorit să continuăm împreună, din păcate cred că nu am găsit calea comună. Din păcate pentru CFR vine şi un moment de reconstrucţie, iar aşteptările sunt mari. Nu am găsit calea comună să continuăm.

Eu zic că va fi o provocare reconstrucţia. Era o cale prin care făceam etapizat schimbarea jucătorilor, dar când schimbi o echipă din temelii e mai greu. CFR nu-şi permite acest lux, aşa că trebuie să o facă treptat.

Eu când am venit în decembrie ştiam ce jucători am. Erau jucători cu care lucrasem la alte echipe sau chiar în primul mandat la CFR Cluj. Acum, e foarte greu să preconizezi unde va ajunge echipa. E nevoie de un buget clar pentru aducerea jucătorilor. E greu ca echipele din România să plătească sume de transfer.  Dacă se vor aduce jucători buni, totul se poate face pe repede înainte şi atunci se poate face o omogenitate rapidă”, declara  Edi Iordănescu la Look Sport Live, la finalul experienţei de la CFR Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza