Reacția lui Bălgrădean după revenirea lui Arlauskis la CFR: “Nu e problema mea, nici nu vreau să discut”

by admin

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) este foarte aproape de oficializarea revenirii la CFR Cluj. Rămas liber de contract după despărţirea de echipa saudită Al-Shabab, Arlauskis a făcut azi vizita medicală la CFR Cluj şi va semna un contract până în vară. Acesta va juca gratis până la finalul sezonului, conform unor declarații făcute de Marius Bilașco.

El a jucat la CFR Cluj între 2017 şi 2020 şi a câştigat trei titluri consecutive în Liga 1. Mutarea ar urma să îl scoată din primul ”11” pe Cristi Bălgrădean, care a fost titular incontestabil în acest sezon.

Acesta nu a vrut să comenteze despre transferul lituanianului, la finele meciului cu UTA de sâmbătă seara, câştigat de CFR, cu 1-0.

„Nu e problema mea, nici nu vreau să discut foarte multe. Eu sunt jucător, îmi fac treaba şi nimic mai mult”, a fost replica scurtă a lui Bălgrădean.

Mutarea îi dă bătăi de cap şi lui Mirel Rădoi, care pierde o opţiune pentru poarta echipei naţionale, acolo unde este un gol mare, după retragerea lui Ciprian Tătăruşanu. Este foarte greu de stabilit cine ar putea fi titular între buturi, la finalul lunii, când ”tricolorii” vor juca primele trei partide din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza