Reacția FRF față de incidentele de pe Național Arena:” Revizionismul nu este acceptat în fotbal”

by Christian Suciu

Federația Română de Fotbal a reacționat printr-un comunicat față scandările și comportamentul provocator al grupului ultras ”Uniți Sub Tricolor”, ce a dus la suspendarea temporară a partidei dintre România și Kosovo. Reprezentanții federației au condamnat actele de huliganism ale așa-numitului grup de suporteri.

”Federaţia Română de Fotbal dezavuează cu fermitate comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului de aseară, dintre România şi Kosovo, de pe Arena Naţională.

Reiterăm în primul rând principiul după care este guvernat fotbalul în România, şi anume neamestecul politicului în actul sportiv.

Revizionismul nu este acceptat în fotbal, iar FRF condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane

Toate acestea s-au înregistrat în tribunele Arenei Naţionale de un grup restrâns de aşa-zişi suporteri, afectând desfăşurarea normală a meciului şi, implicit, starea de spirit a tricolorilor.

Actele de huliganism au fost dezavuate de restul spectatorilor din stadion, care au fost privaţi de un spectacol fotbalistic pe care şi l-au dorit şi pentru care au plătit bilet.

FRF regretă experienţa nefastă pe care a trăit-o majoritatea spectatorilor şi le mulţumeşte totodată pentru fantastica susţinere pe care au oferit-o tricolorilor în partea a doua a meciului, conducându-i spre o dramatică victorie!”, au comunicat reprezentanții FRF.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

ionut 13/09/2023 - 11:36

Statul roman, plus alte peste 100 de state membre ONU nu recunosc autointitulata republica Kosovo, care a fost creata de catre teroristii musulmani sub directa obladuire a criminalului Clinton. In rest sunt numai vorbe… Nu avem coloana vertebrala, nu avem principii, nu avem mandrie… Aici nu este vorba despre sport! Cum s-a permis arborarea OFICIALA unui steag si intonarea unui imn al unei tari care pentru noi nu exista?! P.S. Cred ca cei de la UEFA stiau in ce grupa sa repartizeze aceasta selectionata! Nu vad cum steagul si imnul s-ar fi afisat OFICIAL pe un stadion din Spania, Grecia Cipru sau Slovacia…

Raspunde

Comenteaza