REACŢIA CONDUCERII CFR-ULUI, DUPĂ DEBUTUL PERFECT ÎN GRUPELE EL. UNDE S-A CÂŞTIGAT MECIUL: “ACOLO A FOST CHEIA SUCCESULUI!”

by Cristina Mihaila

Marius Bilaşco, unul dintre conducătorii CFR-ului, consideră că tactica bună a lui Dan Petrescu şi grupul puternic al CFR-ului stau în spatele succesului european de la Sofia, 2-0 cu ŢSKA, live pe Look Sport+.

Pentru fostul atacant, cheia succesului a fost modul în care fotbaliştii campioanei au interpretat partitura pusă la cale de antrenorul lor: “Era important să începem bine. Am obţinut o victorie importantă, cred că în acest moment trebuie să ne gândim la următorul meci din campionat. Am avut un început mai ezitant, ei au început foarte bine, au pus presiune şi au combinat mai mult. Cred că după minutul 20 lucrurile s-au echilibrat şi am controlat partida. Am făcut un meci tactic bun, aici a fost cheia succesului, la faptul că au respectat foarte bine indicaţiile primite înainte de meci. S-a văzut că suntem o echipă experimentată, am profitat de cea mai mică greşeală a adversarului. CFR e echipa care confirmă pe plan european şi nu e uşor. Eu tot am spus-o, poate o să mă repet, este o performanţă extraordinară că ne aflăm în această competiţie şi adunăm puncte pentru România. Ne îndepărtăm de fotbalul mare, dacă nu vom acumula puncte va fi foarte greu în anii următori”, a declarat Bilaşco, după meci, la Fotbal Look.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza