Război total în PNL! Tabăra lui Florin Cîțu, în frunte cu Emil Boc, atacă actuala conducere: ”Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment”

by Cristina Mihaila

Principalii susținători ai lui Florin Cîțu se delimitează public de așa-numitele ”derapaje” ale actualui președinte al PNL, Ludovic Orban. Într-o scrisoare comună, semnată printre alții de Emil Boc, Rareș Bogan, Raluca Turcan, Lucian Bode sau Sorin Cîmpean, aceștia dezaprobă ”comportamentul dezonorant și lipsit de fair-play politic” al lui Ludovic Orban, care ”aduce grave prejudicii partidului”.

”Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public împotriva premierului susținut de Partidul Național Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor. Facem apel la actualul președinte al PNL să nu mai încurajeze acuzații grave și derapaje de limbaj la adresa Premierului liberal. Este de nepermis ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii șapte ani.

Ne delimităm de genul asta de politică! Mizele și ambițiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către președintele în exercițiu, în detrimentul mizelor partidului și ale guvernării. Atacarea propriilor colegi, a guvernării și a Președintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcția de președinte al PNL ar trebui să fie o competiție onestă, corectă, nu o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în fața adversarilor.Trebuie să fim uniți acum și vom fi și mai uniți, după 25 septembrie. Florin Cîțu îi va aduce pe toți liderii partidului la aceeași masă, indiferent de opțiunea exprimată. Iar deciziile se vor lua în echipă, și nu unilateral!”, se arată într-un comunicat transmis de europarlamentarul Rareș Bogdan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza