Raul Rusescu, la CFR Cluj? MM Stoica aruncă “bomba”: “Sunt zvonuri că i-au promis contract din vară!”

by Cezar Leizeriuc

MM Stoica a anunţat, într-un dialog purtat pe Facebook cu jurnalistul Costi Mocanu, că CFR Cluj i-a promis un contract în vară lui Raul Rusescu, atacantul de la Academica Clinceni care a marcat în poarta FCSB-ului în egalul de la Giurgiu, scor 2-2. 

În trecut, Rusescu a fost unul dintre preferaţii lui Mihai Stoica, dar conducătorul bucureştenilor şi-a schimbat opinia faţă de Raul după ce a considerat că vârful nu a dat tot ce a avut mai bun în meciurile cu CFR Cluj şi că a “forţat”, în schimb, contra fostei echipe: “Steaua (n.red – FCSB) l-a readus de două ori, când cariera lui intrase în impas. L-a reparat acum câteva luni, probabil n-avea bani să meargă la clinica lui Bourceanu. Sunt zvonuri că CFR i-a promis contract din vară. E de urmărit. Semnat: lefegiul”, a scris MM Stoica într-un răspuns la o postare a jurnalistului Costi Mocanu. 

“FCSB se aştepta ca Raul Rusescu să se dea la o parte în meciul cu ei. Pentru că trecut. Tot trecut, mai apropiat, e ăla în care Raul a fost numit «ciorbă reîncălzită» de Becali şi lefegii de-ai lui. Felicitări, Raul Rusescu, pentru că ai fost corect. Caviar, ca om, ca să folosesc o expresie a altui angajat al lui Becali, e mesajul lui Mocanu care a atras reacţia dură a lui MM la adresa lui Rusescu: “N-ai prins-o pe asta, moşule. Eu mă aşteptam să joace şi cu CFR, nu să se dea la o parte cu noi”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza