Rata de infectare cu COVID-19 continuă să scadă în Cluj-Napoca, dar încă nu scăpăm de restricții

by admin

Rata de infectare cu noul coronavirus scade la Cluj-Napoca pentru a doua zi consecutiv. Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Cluj, rata incidenței cumulative a COVID-19 la mia de locuitori este astăzi de 7,67 în municipiul Cluj-Napoca. Cu toate acestea, restricțiile rămân în vigoare cel puțin până la începutul săptămânii viitoare.

Astfel, magazinele vor putea funcționa doar până la ora 18:00, iar circulația persoanelor va fi restricționată după ora 20:00. Oamenii vor putea ieși după această oră doar pentru motive temeinice, cum ar fi deplasarea în interes profesional, deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, deplasarea pentru îngrijirea/însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori decesul unui membru de familie. 

Dacă rata de infectare va scădea sub pragul de 7,5 cazuri la mia de locuitori, aceste restricții vor fi aplicate doar vinerea, sâmbăta și duminica. 

Rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1.000 locuitori pe localitati (UAT) la data de 9.04.2021 pentru perioada 23.03.2021- 5.04.2021

Te-ar putea interesa si

Comenteaza