Răsturnare de situaţie la CFR Cluj! Bălgrădean, Golofca şi Petrila, negativi la ultimele teste! Portarul a fost izolat însă alături de un “pozitiv”

by admin

Răsturnare de situaţie în problema cazurilor de coronavirus de la CFR. Cei trei jucători care efectuaseră testele în Cluj – Bălgrădean, Golofca şi Petrila – au ieşit negativi la ultima rundă de testare, conform Look Sport.

Cei trei au fost internaţi ieri la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj şi au făcut toate testele necesare pentru confirmarea infectării cu COVID, însă au avut parte de o mare surpriză la sosirea rezultatelor: acestea sunt negative, ceea ce indică un posibil test fals-pozitiv la runda precedentă de testare pentru Cristian Bălgrădean, Cătălin Golofca şi Claudiu Petrila.

Bălgrădean, izolat alături de un “pozitiv”

Totuşi, situaţia e departe de a fi detensionată, în condiţiile în care, din informaţiile Look Sport, Cristian Bălgrădean a fost internat în spital în acelaşi salon cu preparatorul fizic Bogdan Aldea, care a fost confirmat cu coronavirus. Nu e însă clar dacă portarul a avut COVID şi s-a vindecat sau testul său iniţial a fost fals-pozitiv.

Primul caz de COVID-19 de la CFR Cluj a fost cel al lui Alexandru Păun, sâmbătă, chiar înainte de partida cu FCSB.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza