Răsturnare de situație în cazul lui Alexandru Chipciu! Mijlocașul rămâne la CFR Cluj. Giovanni Becali a EXPLICAT tot

by Cezar Leizeriuc

Giovanni Becali, impresarul lui Alexandru Chipiciu, a reacţionat după ce LPF a anunţat că fotbalistul său şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj.

Impresarul a explicat că tot ce s-a întâmplat este doar o formalitate birocratică pentru ca CFR să îl poată trece pe Chipciu pe lista UEFA pentru grupele din Conference League.

”Dacă ar fi reziliat aş fi ştiut şi eu. E doar o chestie foarte simplă cu vechiul contract. Nefiind pe listă, nu putea fi trecut pe listă. A terminat vechiul contract şi a semnat pe restul de contract pe care îl mai avea cu restanţe şi cu ce mai are de primit ca să poată să fie trecut pe listă. Atât şi nimic mai mult.

Când se întrerupe un contract, se depune altul, e normal, ei cred că e un alt contract, dar practic e tot contractul lui, doar făcut pentru a fi trecut pe listă. Era eliminat de pe listă şi acum e din nou pe listă.”, a declarat Giovanni Becali pentru ProSport. 

Ştirea iniţială: 

Alexandru Chipciu, fotbalist nedorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, îşi va rezilia în cele din urmă contractul cu campioana României, conform hotărârii luate de către Camera Naţională pentru Soluţionare a Litigiilor (CNSL).

CNSL a oferit verdictul final în cursul zilei de miercuri, 8 septembrie, solicitării lui Chipciu de încetare a raporturilor contractuale.

FC CFR 1907 CLUJ SA vs. CHIPCIU MIHAIŢĂ ALEXANDRU – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea formulată de reclamant.

Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părţilor începând cu data de 08.09.2021. Definitivă. Pronunţată azi, 08.09.2021, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, se arată în decizia Camerei Naţionale pentru Soluţionare a Litigiilor.

Alexandru Chipciu nu va putea semna cu o altă formaţie din Casa Liga 1, deoarece despărţirea sa de CFR Cluj a avut loc după încheierea perioadei de mercato stabilite pentru fotbalul românesc. Dacă nu îşi va găsi o ofertă din afara ţării, Chipciu va rămâne liber de contract până în iarnă, când se va redeschide perioada de transferuri.

Iasmin Latovlevici şi Alexandru Ioniţă şi-au reziliat şi ei contractele cu CFR Cluj, iar Cătălin Itu şi Ulrich Meleke au fost împrumutaţi la Dinamo, respectiv FC Voluntari. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza