Rareș Bogdan: „Am să vă spun un secret despre Florin Cîțu…”

by Oana Spiru

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că premierul Florin Cîțu este cel care a refăcut relația dintre PNL și cultele religioase, după scandalul de anul trecut, când au fost interzise pelerinajele.

”Vă spun un secret despre Florin Cîțu, care ne-a impresionat pe mulți. Anul trecut, PNL a intrat într-un conflict cu biserica, un conflict care ne-a afectat mult. Florin Cîțu, om citadin prin excelență, a reușit să reia dialogul cu biserica. Am rămas impresionat de cât de mult a discutat cu Patriarhul Daniel și cu toți reprezentanții celorlalte culte. Asta înseamnă un om care știe că sigura soluția este dialogul. Pe mine, care sunt un om apropiat de biserică, asta m-a impresionat”, a spus Rareș Bogdan, citat de stiripesurse.ro

Te-ar putea interesa si

5 comentarii

clujean 28/09/2021 - 14:12

Ia mai du-te dracului, mai Rares Bogdan! Esti doar un descreierat si nimic altceva! De aceea nu o sa ajungi niciodata prim-ministru sau presedinte, probabil nici macar presedinte de partid, pentru ca esti dus cu pluta ! Si asta ti-o spune un om “de dreapta”.

Raspunde
Alexandru 02/10/2021 - 08:53

Ce prostii mai inventeaza si astia sa mai fraiereasca credulii. Si pana la urma ce treaba ar avea biserica in politica? E un business care o duce foarte foarte bine si fara ajutorul vostru.
Marii credinciosi romani pun botul la orice kkt de genul , e ca treaba cu nationalismul exprimat la tv din vorbe si cam atat, orice pentru a mai puncta cateva voturi, pentru ca scopul nu e sa ajute tara sau natiunea pt politicieni ci doar sa ajunga la ciolan.
Asa a fost de 30 de ani , asa va fi mult timp inca de acum.

Raspunde
răspundere civică 05/10/2021 - 23:05

Stat eșuat sau nu, dar guvern sigur prăbușit, astai-pohta ce s-a pohtit, “guvernul meu”, o adunătură de leniniști ce au reușit sa ducă scorul unui partid istoric sub nouă la sută în pragul dispariției, în bucuria Kommunisticeskii internaționalnai, ar trebui să fiți trași la răspundere civică, competenților !

Raspunde
Dori 06/10/2021 - 16:09

ooooo…Rareș Bogdan credincios la toate bisericile din Ocna-Mureș!

Raspunde
marius 08/10/2021 - 10:44

nu poti sa te sinucizi???

Raspunde

Comenteaza