Rapidul s-a înțeles cu un jucător de la CFR Cluj! ”Feroviarii” au renunțat la un jucător important din defensivă

by Christian Suciu

Cluburile CFR 1907 Cluj și Rapid București au ajuns la un acord privind transferul fundașului german Christopher Braun. În actuala stagiune acesta a fost folosit de Dan Petrescu în flancul drept al defensivei dar și pe banda stângă totalizând 44 de apariții pentru clubul clujean și 2 assist-uri. Fundașul de 31 de ani va ajunge în Giulești în schimbul unei sume de 300 de mii de euro.

În cariera profesionistă Braun a mai jucat pentru FC Botoșani, Fortuna Sittard, OFI Crete FC, St Pauli II, VFB Oldenburg și Wilhemshaven iar în palmaresul său se mai află o Cupă a Westfaliei câștigată cu SC Wattenscheid 09.

În afara lui Braun, formația lui Adrian Mutu poartă negocieri și pentru apărătorul central al clujenilor, Yuri Matias, ce strâns 4 goluri pentru CFR Cluj, în actualul sezon competițional.

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

Dorin 10/06/2023 - 00:20

CFR nu a pierdut nimic cu acest transfer.Fotbalistul in cauză are fizic de atlet dar nu de fotbalist.Da tare în minge dar niciodată pe poartă.Jackie Charlton a fost întrebat cum reușește să de-a atâtea goluri?A spus așa :”pentru a marca trebuie să dai pe poartă.”Simplu.

Raspunde
Ciprian 11/06/2023 - 23:02

Renunțarea la un jucător important din defensivă de către “feroviari” poate indica o strategie de reconfigurare a echipei sau poate fi rezultatul unor considerente financiare sau tactice. Cu toate acestea, este important să se țină cont de impactul pe care această mutare îl poate avea asupra echipei și să se asigure că se vor lua măsuri adecvate pentru a menține echilibrul și performanța în apărare. Abia așteptăm să vedem cum se va dezvolta această transferare și cum va contribui noul jucător la evoluția echipei Rapidului.

Raspunde

Comenteaza