Raed Arafat, către cei care cumpără certificate de vaccinare: “Îți pui viaţa în pericol mai mult şi după aceea auzim că cei vaccinați s-au îmbolnăvit”

by Oana Spiru

Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, afirmă că se vorbeşte despre două metode prin care se fac vaccinări fictive împotriva COVID-19 şi că există un dosar in rem pentru cazul vaccinării la chiuvetă. 

Conform stiripesurse.ro, Arafat atrage atenţia că aceste practici duc la dosare penale şi chiar condamnări.

“Se vorbeşte despre două metode: metoda în care unii au încercat să umble la baza de date şi aici au fost prinşi medici sau pesonal sanitar care a făcut aşa ceva şi există dosare. Tehnica care e mai greu de prins este când cineva aruncă doza şi, de regulă, se face cu vaccinul care este într-o singură doză (Johnson & Johnson). Arunci doza şi are un certificat adevărat verde, dar de fapt nu s-a vaccinat şi tu ştii că nu te-ai vaccinat. Ajungi la Terapie Intensivă, toată lumea ştie că eşti vaccinat, dacă nu spui adevărul şi nu spui că nu eşti vaccinat, s-ar putea medicul să considere că dacă eşti vaccinat, nu are de ce să intre cu medicaţia într-un mod agresiv. Deci îl induci în eroare şi pe medicul respectiv, îţi pui viaţa în pericol mai mult şi după care nu auzim decât că vaccinaţii s-au îmbolnăvit şi poate unii dintre ei, de fapt, sunt nevaccinaţi, au doar certificat”, a declarat Raed Arafat, la B1 Tv, vineri seara.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

TREABA MARE 29/08/2021 - 06:01

Anunțuri SMS că cineva trebuie să intre în carantină la întoarcerea în țară deși nu a plecat nicăieri sunt situații de autosesizare a organului incompetent în cercetare interdisciplinară, unde platforma Corona a STS e înșelată prin furt de identitate alarmat de mesaje că altcineva a “curentat” Puncte de Trecere a Frontierei, și poate oameni infestați au fost “scăpați” de carantină prin noul tip de hoție ? Cu infracțiuni multiple și uz de fals ?

Raspunde

Comenteaza