Radu Banciu coboară în iarbă! Fotbal All Inclusive, duminică 2 februarie 2020, în direct la Look Plus

by Cristina Mihaila

Radu Banciu îi invită duminică pe iubitorii de fotbal la primul mare derby al anului din Liga 1, CFR Cluj – FCSB, transmis în direct de Look Plus de la ora 20:00.

Emisiunea maraton Fotbal All Inclusive va avea loc într-un cadru special, în direct de pe stadionul Gruia din Cluj-Napoca, va începe de la ora 19:00 și va continua și după finalul partidei.

“Va debuta Alex Chipciu la CFR chiar împotriva echipei cu care a cucerit campionatul de trei ori? Va juca Dan Petrescu la egal? Ce surprize va pregăti Bogdan Arges Vintilă pentru a desface defensiva CFR-ului? Un million de intrebari, un singur meci: CFR Cluj – FCSB. Mă aștept să fie un meci colosal”, spune Radu Banciu.

Look Plus și Look Sport transmit cele mai importante competiții din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia, Portugalia, Olanda și Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin, turneele ATP de tenis sau Liga Națională de baschet.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza