Răceala încă dă bătăi de cap! Trei jucători ai naționalei au lipsit de la ultimul antrenament

by Christian Suciu

România are primul meci în mandatul lui Edi Iordănescu în această seară, de la 20:15, împotriva naţionalei Greciei. Duelul are loc pe Stadionul Steaua şi poate fi urmărit în format live-texte pe site-ul looksport.ro. Cele două selecţionate nu s-au mai întâlnit din 2015, din calificările pentru EURO 2016. Atunci, partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

La fel ca România, Grecia a ratat şi ea prezenţa la Cupa Mondială, astfel că se poate spune că naţionalele se află într-un moment, oarecum, asmănător. În ultimele meciuri oficiale, din calificările la Cupa Mondială din acest an, România a trecut cu 2-0 de Liechtenstein, în timp ce elenii au făcut 1-1 cu Kosovo, acasă.

”Tricolorii” au efectuat antrenamentul oficial joi seară, iar pe site-ul FRF au fost postate imagini, în care jucătorii lui Edi Iordănescu par relaxaţi, cu o zi înainte de disputa cu elenii, însă gripă continuă să dea bătăi de cap. De la ultima şedinţă de pregătire au lipsit Dennis Man (Parma), Cristi Manea (CFR Cluj) şi Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova). Cei trei au şanse infime să evolueze mâine în confruntarea de pe Ghencea, datorită răcelii.

sursa:looksport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza