Punte de dialog între reprezentanții din HoReCa și CJSU. Nu pot participa la ședințe, dar vor fi consultați înainte de luarea unor decizii

by Cristina Mihaila

În urma unei solicitări depuse în nume personal de clujeanul Andi Daiszler, Prefectura Cluj a transmis că are deschiderea de a-i invita la discuții pe reprezentanții industriei HoReCa sau din domeniul Culturii care activează în județul Cluj, înainte de luarea unor decizii în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Deși nu vor participa efectiv la ședințele CJSU, autoritățile și-au arătat disponibilitatea de a se consulta cu reprezentanți din cele domenii pentru a analiza măsurile propuse de CJSU.

”Dincolo de faptul că nu vom putea lua parte la ședințele CJSU de la nivelul Clujului din rațiuni care țin de un canal de WhatsApp pe care se desfășoară acestea și unde înțeleg că se trimit și documente sensibile (și limbajul tipic de lemn prin care mi-au fost explicate aceste lucruri), apreciez deschiderea autorităților de a adresa totuși o invitație unor reprezentanți din zona de HoReCa și Cultură ori de câte ori se analizează și decid lucruri cu impact pentru cele două sectoare (care în HG-ul stării de alertă sunt luate la pachet). Și am de gând să răspund cu aceeași deschidere pe mai departe”, a anunțat Andi Daiszler.

De altfel, acesta a lansat și o listă deschisă pentru cei care vor să se înscrie pentru a participa la aceste discuții.

”Așa se face că, la inițiativa mea și cu acceptul Prefecturii, am făcut o listă pe care îi rog pe toți cei care vor să participe la discuții să se înscrie, iar săptămâna viitoare vom extrage două persoane ale căror date vor fi transmise mai departe împreună cu datele mele Prefecturii, numărul reprezentanților invitați fiind limitat la 3. Miercurea viitoare, 24 februarie, vă voi anunța și numele celorlalte două persoane care mă vor însoți în discuțiile cu autoritățile. Pentru înscriere vă rog să accesați:https://andi205825.typeform.com/to/jzhFRMQZVoi încerca și pe viitor să creez punți de dialog pentru soluții și rezolvări așa cum încerc să fac în nume propriu sau prin inițiativele pe care le gestionez”, spune Andi.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza