Psihologie și rock: trupa Compact va susține un concert caritabil la deschiderea anului universitar la UBB

by Cristina Mihaila

Toţi iubitorii de psihologie şi de muzică bună sunt așteptați pe 9 octombrie la evenimentul caritabil Psihologie și Rock, un concert – dezbatere organizat de Fundația UBB. Cuvântul de deschidere îi aparține prof. univ dr. Daniel David, prorectorul UBB pentru cercetare, competitivitate-excelență și publicații științifice, iar formația Compact le va aminti participanților de piese celebre precum ”După ani și ani” sau ”Fata din vis” . Doritorii sunt încurajați să facă și o donație în valoare de minim 40 de lei pentru sprijinirea unor cazuri sociale.

PSIHOLOGIE și ROCK este un concert-dezbatere în cadrul căruia vom reflecta la prietenie, iubire și emoții în ritmurile rock ale muzicii legendarei formaţii Compact integrate în lumea psihologiei prezentate şi reprezentate de profesorul Daniel David, unul dintre cei mai cunoscuţi psihologi la nivel naţional. Cu ocazia acestui eveniment ne-am dori să implicăm cadrele didactice, cercetătorii, studenții și personalul UBB, care prin importanță și valoare au un impact semnificativ în comunitate, în sprijinirea unor cauze umanitare ale Fundației UBB. Este aşadar un eveniment caritabil inedit, cu care dorim să marcăm începerea anului universitar,  făcând în același timp și câteva fapte bune”, afirmă organizatorii evenimentului. 

Sumele strânse din donaţii vor fi folosite pentru sprijinirea cazurilor umanitare ale Asociației de Empatie și Solidaritate Delia Grădinaru, acestea urmând să fie prezentate pe pagina de internet a Fundaţiei. Pentru susţinerea acestei iniţiative, UBB va oferi acces gratuit la infrastructura pe care o deţine în localitatea Beliș (jud. Cluj) pentru organizarea unor excursii pentru copiii și tinerii cu insuficiență cronică renală, sumele donate urmând să fie folosite pentru asigurarea celor necesare copiilor (transport, masă, cadouri, activități recreative).  

De asemenea, Fundaţia UBB va sprijini, alături de CERT Transilvania, cazuri sociale și umanitare din zona Munţilor Apuseni, precum şi activitățile voluntarilor noștri cu copiii instituționalizați de la Dumbrava și Jibou, organizate în parcul sportiv UBB, din nou în parteneriat cu CERT Transilvania.

Evenimentul va avea loc în sala Auditorium Maximum a UBB, de la ora 19.00.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza