Un proiect unic în România. Boc: Viitorul orașului se scrie în laboratoarele Cluj Future of Work de la CREIC

by Oana Spiru

La Centrul Regional de Excelență și Industrii Creative (CREIC) au fost amenajate 3 laboratoare cu echipamente de ultimă generație menite să susțină inovarea și tehnologizarea, în cadrul unui proiect unic în România – și primul în Europa de Est.

Cele 3 laboratoare – dotate cu echipamente de ultimă generație în domeniile CGI și VFX, Machine Learning & Automation și Design development – devin astfel un loc deschis pentru inovare, cercetare, dezvoltare de produs și prototipare. De altfel, scopul principal al CREIC este crearea unui spațiu propice inovării și de a invita antreprenori și profesioniști în diferite domenii să dezvolte noi inițiative sau să abordeze dintr-o perspectivă inovatoare proiectele și afacerile pe care le-au dezvoltat deja. 

Conform primarului Emil Boc, CREIC oferă șansa explorării unor noi metode de lucru, care să faciliteze și să îmbunătățească mediul muncii în anii ce urmează. Prin astfel de proiecte interdisciplinare, orașul nostru își poate consolida poziția de hub al inovării.

Accesul în laboratoare este gratuit și se face pe bază de rezervare pe platforma: https://laboratoare.primariaclujnapoca.ro/

Te-ar putea interesa si

Comenteaza