Program de weekend la Cluj. Evenimente care te vor scoate din casă

by Oana Spiru

Chiar dacă toamna cea rece a venit, Cluj oferă în continuare evenimente pentru care merită să ieși din casă. Unde poți să îți petreci weekendul în Cluj-Napoca?

Evenimente în 2-4 octombrie:

Clujotronic

În perioada 2-4 octombrie la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca și zonele publice înconjurătoare, va avea loc festivalul de artă comtemporană, Clujotronic.

„Un amestec de evenimente offline și online, o fuziune de artă și tehnologie, o întâlnire a experiențe culturale diferite, o colaborare între actori culturali și festivaluri. Scopul nostru este să creăm o punte între întâlnirile digitale și cele personale și să învățăm noi modalități de a ne conecta”, spune organizatorii  Clujotronic.

Noaptea Alba a Galeriilor Cluj-Napoca 2020

Tot în perioada 2-4 octombrie va avea loc Noaptea Alba a Galeriilor Cluj-Napoca 2020. Expozițiile unde zeci de artiști își vor prezenta operele, vor avea loc  în mai multe locații cunoscute, precum Grădina Botanică, Mănăstirea Franciscană, White Cuib, etc.

Târgul satului

Zeci de meșteșugari, producători și artiști locali din toată Transilvania și-au dat întâlnire în Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” din Cluj-Napoca. În perioada 1-4 octombrie are loc Târgul Satului, de unde vizitatorii vor putea alege dintr-o gamă largă de produse, de la alimente și băuturi, sau produse de îngrijire personală, la  îmbrăcăminte și accesorii, până la obiecte și lucrări de artă (fotografie, pictură, grafică) și obiecte de decor pentru casă și grădină.

Samsara Pop-Up Stories

O cină savuroasă va fi organizată, sâmbătă, 3 Octombrie, în grădina USAMV, între livada de meri, plantația de mure și lacul cu nuferi, pentru a celebra recolta anului acesta. Potrivit Preparatele vor pune în scenă gusturile bogate ale toamnei și vor reflecta aromele și culorile sezonului. 

Smart Mobility Cluj 2020

Duminică, 4 octombrie, se va organiza ediția a II-a a Smart Mobility Cluj, la BT Arena & Cluj Arena. Intrarea este liberă.

„Un eveniment unic, dedicat comunitații și pasionaților de tehnologie, in cadrul căruia vor fi prezentate concepte de mobilitate sustenabilă, test & demonstration cu autovehicule electrice și hibrid, elemente de micromobilitate – biciclete, scutere, motociclete și trotinete electrice, prezentări de proiecte, produse și concepte de mobilitate urbana”, scriu organizatorii pe pagina de facebook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza