Profesor din Turda, acuzat că a bătut un elev de clasa a VI-a. Ce spun autoritățile

by Oana Spiru

Poliţiştii din Cluj fac cercetări în cazul unui elev de clasa a şasea din Turda care ar fi fost bătut cu pumnii şi picioarele de profesorul de matematică.

Totul s-a întâmplat la ora de matematică a clasei a VI-a A, când un elev a fost bătut cu pumnii și picioarele de profesor, scrie refleqtmedia.ro.

”Astăzi, la ora 10:40, (ieri-n.red.) băiatul meu m-a sunat de la școală, pentru a-mi spune că a fost bătut și trântit de pe scaun de profesorul de matematică. Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă și de doamna directoare și chemată la școală. Pe grupul de părinți au apărut mesaje în care mamele celorlalți copii povesteau ceea ce s-a întâmplat fiului meu și eram întrebată cum se simte fiul meu. Atunci mi-am dat seama că fiul meu nu a mințit și că, într-adevăr, a fost bătut!”, a spus mama elevului.

În această dimineață, Inspectoratul Județean de Poliție a anunțat că s-a sesizat din oficiu pentru infracțiunea de ”purtare abuzivă”. De asemenea, cazul se află în atenția polițiștilor din cadrul Biroului Siguranță Școlară Cluj.

Oamenii legii s-au autosesizat în acest caz, până în prezent nefiind depusă nicio plângere privind incidentul care s-ar fi petrecut în şcoală.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un elev al unei unităţi şcolare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie a.c., poliţiştii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Astfel, în cauză au fost demarate cercetări şi vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul”, a anunţat, miercuri, Poliţia Judeţeană Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza