Probleme pentru Mutu înaintea meciului cu FC U Craiova! Un titular s-a ”rupt” la antrenamente

by Christian Suciu

CFR Cluj întâmpină probleme de lot înaintea partidei cu FC U Craiova din cea 26-a etapă a Supeligii. Fundașul croat Anton Kresic, titular în 21 de partide în acest sezon pentru formația lui Adrian Mutu s-a accidentat și nu va putea evolua împotriva oltenilor.

În ciuda accidentării lui Kresic, Mutu este mulțumit lotul pe care îl are la dispoziție în urma noilor transferuri realizate de conducerea clubului clujean, în special de aducerea fundașului lateral Aly Abeid de la UTA Arad pe finalul mercato-ului.

”Am avut o discuţie normală. Am discutat, se încheia perioada de transferuri şi a trebuit să luăm nişte decizii. Le-am luat şi nimic mai mult.

Atâta timp cât îşi face treaba (n.r. Cristi Manea), pentru că încă este sub contract cu noi, tot ce am nevoie de la el este să fie profesionist şi să îşi vadă de treabă atâta timp cât îmbracă tricoul CFR-ului. Atâta timp cât demonstrează şi se antrenează bine nu am vreo problemă.

Camora s-a antrenat bine săptămâna aceasta, nu este 100%, dar este mult mai bine faţă de săptămânile precedente. Este în lot, din păcate Kresic s-a accidentat, o recidivă, dar în afară de Kresic toţi sunt valizi.”, a declarat Adrian Mutu la conferința de presă premergătoare meciului cu Craiova.

Totalul sumelor plătite de clujeni pentru aducerea celor 10 jucători transferați în această iarnă este de 520 de mii de euro iar cel mai scump jucător transferat este nigerianul Peter Michael, adus de la formația finlandeză Veikkausliiga pentru 300.000 de euro.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza