Se prelungește termenul contractului de închiriere pentru mai multe spații comerciale din Cluj. VEZI cât plătesc chiriașii

by admin

Primăria Cluj-Napoca prelungește termenului contractului de închiriere pentru mai multe spații comerciale din centrul Clujului. Contractul este prelungit până la data de 30.06.2025, fără licitație.

„Solicitarea a fost analizată în cadrul Comisiei mixte pentru spații cu altă destinație în ședința din data de 11 iunie, care reținând faptul că locatara este eligibilă pentru prelungire din punct de vedere al respectării clauzelor de natură financiară, a decis prelungirea termenului contractual până la data de 30 iunie 2025”, scrie în proiectul de hotărâre privind prelungirea contractului pentru SC Tod Prodcom Impex.

Pentru SC Tod Prodcom Impex de pe strada Traian se prelungește contractul până la data de 30.06.2020. La semnarea contractului, locatarul va constitui în favoarea locatorului o garanție echivalentă cu 6 luni de chirie, respectiv 3154,50 lei, calculată conform tarifului stabilit prin hotărârea de adjudecare a licitației de 33 lei/mp/lună pentru suprafața imobilului construcție și 5.15 lei/mp/lună pentru terenul curte aferent care este utilizat pentru depozitare, se arată în proiectul de hotărâre.

SC Panemar Morărit și Panificație SRL

Chiria stabilită în urma procedurii de închiriere a spațiilor, în cuantum de 185 lei /mp/lună pentru suprafața imobilului construcție. La semnarea contractului, locatarul va constitui în favoarea locatorului o garanție echivalentă cu 6 luni de chirie, respectiv 60.306,30 lei/mp/lună

SC Group M Impex SRL

La semnarea contractului, locatarul va constitui în favoarea locatorului o garanție echivalentă cu 6 luni de chirie, respectiv 13.503, 12 lei calculată conform tarifului stabilit prin hotărârea de adjudecare a licitației de 32 lei/mp/lună pentru suprafața imobilului construcție și 0,31 lei/mp/lună pentru terenul curte aferent.

SC Superfavorit Comimpex SRL

Chiria lunară stabilită conform contractului este de 31,50 lei/mp/lună pentru suprafața imobilului construcție și 0,31 lei/mp/lună pentru curte aferent imobilului închiriat.

SC Sonmare SRL

Chiria lunară stabilită conform contractului este de 63 lei/mp/lună pentru suprafața imobilului construcție și 5,15 lei /mp/lună pentru curte aferent imobilului închiriat care este utlizat pentru depozitare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza