Primăria nu este satisfăcută încă de Supercom! Pubelele în formă de clopot vor fi reamplasate în oraș

by Christian Suciu

După mai bine de o lună de când operatorul de salubritate Supercom a preluat frâiele privind colectarea deșeurilor menajere în Cluj-Napoca, acesta nu s-a ridicat încă la așteptările autorităților locale, nemulțumite de rezultatul serviciilor prestate până acum chiar dacă numărul reclamațiilor primite a scăzut considerabil.

”Chiar dacă numărul solicitărilor pentru ridicarea deșeurilor a scăzut, eu încă nu sunt nici pe departe mulțumit de rezultate și aștept îmbunătățirea situației conform celor mai detaliate prevederi din contract. Până când micile detalii nu vor respectate nici eu nu voi fi mulțumit.

Am dispus direcției de salubritate ca acele «clopote» pe care le aveam să fie spălate, colantate modern iar începând de la mijlocul săptămânii viitoare să fie reamplasate în locurile importante din oraș însă fără ca acestea să împiedice traficul pietonal sau rutier.” a declarat edilul clujean într-o intervenție radiofonică pentru un post de radio local.

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

Bula 16/03/2023 - 23:47

Nici pubele nu s-au distribuit la toate persoanele contractate !
Gunoiul se aduna in pungi, chiar si incentrul orasului.

Raspunde
Armando 18/03/2023 - 20:00

Gunoiul este pe jos, containerele sunt pline oina la refuz pe str. Oasului 86-90, corp f din ce în ce mai des. Oraș de cinci stele. Felicitări?

Raspunde

Comenteaza