Primăria Cluj-Napoca vrea să majoreze tariful pentru abonamentele de parcare. Proiectul, pus în dezbatere publică

by admin

Primăria Cluj-Napoca vrea să majoreze tariful abonamentelor de parcare, începând de anul viitor. În acest sens, municipalitatea a inițiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională, referitoare la proiectul de hotărâre privind stabilirea nivelului taxelor administrate de către Serviciul Public de interes local pentru Administrarea Parcărilor din municipiul Cluj-Napoca pentru anul 2023.

Potrivit reprezentanților primăriei, etapa consultării publice are loc până în 15 noiembrie 2022. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, str. Moților nr.7 sau la orice primărie de cartier.

Potrivit proiectului de hotărâre, abonamentul pentru un loc de parcare în zona centrală ar urma să se majoreze de la 81 la 85 de lei pentru persoane fizice și de la 569 la 598 de lei pentru persoanele juridice. De asemenea, pentru un loc de parcare în cartiere, un șofer ar putea plăti de la anul 71 de lei, în loc de 68 de lei cât este în prezent abonamentul anual. 

Toate tarifele prevăzute în proiectul de hotărâre pot fi consultate AICI.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza