Primăria caută voluntari pentru Zilele Clujului. Înscrierile se fac online

by admin

Primăria caută voluntari pentru ediția din acest an a Zilelor Clujului. Înscrierile se fac online, până pe 16 septembrie, iar formularul de înscriere poate fi completat AICI.

An de an, timp de 4 zile, sărbătoarea orașului aduce o vibrație aparte comunității, reunind zeci de mii de clujeni și turiști la peste 100 de evenimente și activități în mai multe locuri emblematice pentru din Cluj-Napoca. În 2019, peste 100 de voluntari grozavi au dat culoare și energie activităților dedicate orașului, pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor și exigențelor publicului.

Câteva motive pentru care să te implici în Zilele Clujului 2022:

  • evenimentul este unul de mare amploare, care aduce împreună zeci de mii de oameni, fiind unul dintre marile festivaluri clujene;
  • noi experiențe pentru fiecare în parte în ceea ce privește organizarea de evenimente;
  • legarea de noi prietenii și conexiuni – în fond și la urma urmei, mottoul evenimentului este Creează legături.

Cei care doresc să devină voluntari la Zilele Clujui trebuie să îndeplinească mai multe condiții:

  • să aibă 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment;
  • să fie o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă;
  • disponibilitate în perioada evenimentului.

Formularul de înscriere este disponibil și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca – Registratura Primăriei, Calea  Moţilor nr. 7. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin (poza portret).

Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. Primăria Cluj-Napoca subliniază faptul că implicarea comunității în conturarea programului este elementul cheie căruia i se datorează creșterea festivalului din ultimii ani. Zilele Clujului 2022 este o ediție aniversară – a zecea a festivalului – care va marca, prin evenimente și acțiuni aparte, dimensiunea multiculturală a municipiului Cluj-Napoca. 

În acest an, Zilele Clujului vor avea loc în perioada 6-9 octombrie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza