Primăria caută teren pentru AQUAPARK, Tarcea: ”Căutăm variante pentru a amplasa un Aqua Park la Cluj”

by Christian Suciu

Viceprimarul Dan Tarcea a declarat într-o intervenție radiofonică faptul că primăria este în căutarea unor terenuri potrivite pentru amenjarea unui Aqua Park.

Căutăm variante pentru a putea amplasa un aquapark la Cluj. Am decis să nu îl facem în zona Parcului Est și din păcate nu am găsit o altă zonă. Primăria municipiului Cluj-Napoca nu deține terenuri cu suprafețe de 4,5,6 hectare, ca să putem face un aquapark. Suntem într-o zonă cu foarte multe dealuri și ar trebui să facem foarte multe lucrări de consolidare deoarece alunecă dealul și aici putem da exemplul din Borhanci, unde am vrut să facem un cartier de case pentru tineret, iar în momentul în care am făcut studiile, am constatat că ne costă mai mult consolidările decât cartierul în sine.  ” a declarat Dan Tarcea

Viceprimarul a propus totodată că aquapark-ul nu trebuie neapărat să se construiască în proximitate imediată de Cluj, ci ar putea fi amplasat pe o distanță de 10 kilometri:” Este foarte bine dacă într-o proximitate de până la 10 km de Cluj-Napoca s-ar face un aquapark” a completat ulterior acesta.

.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza