Prima TV transmite dubla CFR Cluj – Young Boys Berna

by admin

Marți, 3 august, de la ora 21:00, ultima echipă românească rămasă în cupele europene la fotbal, CFR Cluj, întâlnește Young Boys Berna în turul 3 preliminar al UEFA Champions League, în direct la Prima TV. Returul va avea loc pe 10 august și va fi transmis de același post tv.

Emoții mari pentru fotbalul românesc. Campioana CFR Cluj întâlnește pe YoungBoys Berna într-o dublă manșă contând pentru turul 3 preliminar al celei mai puternice competiții intercluburi. Atât meciul de la Cluj-Napoca, de marți, 3 august, cât și returul de la Berna, programat peste o săptămână, vor fi transmise de Prima TV.

CFR Cluj și Young Boys se reîntâlnesc, după ce anul trecut au fost colege de grupă în UEFA Europa League, cu o remiză și o victorie la limită, obținută după un penalty, pentru elvețieni.

Campioana României este singura rămasă în cupele europene, având asigurată prezența în primul sezon al UEFA Conference League. Dacă va trece de Young Boys, va juca în playoff-ul UEFA Champions League cu Ferencvaros Budapesta sau cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu. Dacă va pierde cu elvețienii, va merge în playoff-ul UEFA Europa League.

Cele două meciuri pot fi urmărite și pe platforma online www.primaplay.ro, fiind accesibile românilor din orice colț al lumii.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza