PRIMA SPORT A ÎNCEPUT TRANSFERURILE DE MARCĂ ALE VERII

by Bianca Baraboi

Basarab Panduru, fostul mare jucător român, va continua să comenteze spectacolul competițiilor de top din postura de analist al Prima Sport, post deținut de Clever Media Network.


Telespectatorii Prima Sport îl vor vedea pe Basarab Panduru în emisiunile care vor analiza fotbalul românesc și european, pe care il va comenta pertinent și spumos, în stilul format de-a lungul celor peste 15 ani de experiență în televiziune.
În curând, fostul internațional i se va alătura lui Alex Rădulescu, cel care a însoțit Naționala pe drumul calificării la turneul din Germania, într-un program dedicat acestei competiții, pe Prima Sport și pe Prima Play.ro. Euro Show va analiza zilnic evoluția tricolorilor, iar corespondenții în Germania ai postului vor
transmite cele mai importante noutăți din cantonamentul echipei României.


Basarab Panduru a jucat, printre altele, la CSM Reșița, Steaua, Benfica Lisabona și Porto. A avut 22 de selecții la naționala României și a marcat un gol. Panduru a fost și antrenor la Poli Timișoara, Oțelul Galați, FC Vaslui, Farul și Progresul București, dar și director sportiv la FCSB.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza