Președintele Tișe, nemulțumit de stadiul lucrărilor de la Cluj Arena! Tișe:” Au cerut suspendarea contractului cu o zi din cauza vremii. Puteau efectua alte lucrări în acel timp.”

by Christian Suciu

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe s-a arătat nemulțumit de amânările cerute de executanții lucrărilor de la gazonul Cluj Arena din cauza condițiilor de vreme nefavorabile. Deși stadiul lucrărilor se află în termenul prevăzut, liderul forului administrativ județean dorește ca acesta să fie gata cât mai repede pentru meciurile ce urmează să fie jucate de Universitatea Cluj.

”Ieri am fost extrem de nervos, pentru că au cerut suspendarea contractului pentru o zi. Din cauza vremii de ieri nu au putut lucra și m-a deranjat foarte tare chestiunea asta pentru că puteau să facă altfel de lucrări în perioada în care timpul nu le permite să facă ceea ce-și propuneau.

Până acum nu am ce să le reproșez, decât această chestiune, cu suspendarea de ieri care au cerut-o. Suntem în grafic. Au reușit în două zile să decoperteze, deja în a treia zi au săpat pentru a da adâncimea necesară. Deci lucrurile merg bine. Dorința mea este să reușim, dacă vom putea, cât mai repede să nu piardă echipa cât mai multe meciuri. Asta este dorința mea.” a declarat Alin Tișe pentru un post de radio local.

Contractul pentru execuția lucrărilor a fost semnat în cursul zilei de 28 Martie iar valoarea acestuia este de 2.623.627,72 lei, la care se adaugă TVA. Termenul prevăzut pentru finalizarea lucrărilor de către consorțiul celor 5 firme câștigătoare este de 3 săptămâni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza