Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat cu a treia doză. „Îi încurajez pe toţi românii care nu s-au vaccinat să vină să se vaccineze”

by admin

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat, duminică dimineața, cu cea de a treia doză de vaccin împotriva COVID-19. Prim-ministrul s-a imunizat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucureşti.

„Astăzi am făcut cea de-a treia doză de vaccin recomandată de medici pentru a mă proteja în continuare de virusul coronavirus. Îi încurajez pe toţi cei care s-au vaccinat şi au deja şase luni să vină să îşi facă a treia doză. Mai ales persoanele care sunt peste 65 de ani, persoane care au deja probleme ar trebui să vină urgent să se vaccineze.

Îi încurajez pe toţi românii care nu s-au vaccinat să vină să se vaccineze. Majoritatea covârşitoare, absolută a persoanelor care astăzi de îmbolnăvesc şi care ajung în spital sunt persoane nevaccinate. Este foarte important, aţi văzut presiunea pe spitalele din România, este foarte important să ne vaccinăm. Este soluţia sigură pe care o avem acum este să ne vaccinăm”, a declarat Florin Cîțu la ieșirea din centrul de vaccinare.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 04/10/2021 - 08:25

Tot un puscarias esti si daca te vaccinezi cu 100 de doze, si un mare excroc.

Raspunde

Comenteaza