Premierul Ciucă încurajează tineretul să joace un rol activ în viitorul țării

by Christian Suciu

Cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj festiv prin care a subliniat importanța tineretului în prezentul și viitorul României motiv pentru care îi îndeamnă pe cei tineri să se implice activ în dezvoltarea țării și să se gândească la feluri prin care să-și poată atinge aspirațiile pe plan autohton.

” Sunteți o adevărată sursă de inspirație, optimism și principala resursă a țării noastre și a societății din care facem parte cu toții. Vă încurajez să vă proiectați un viitor în România și să vă folosiți curajul, perseverența și creativitatea pentru a vă atinge aspirațiile aici, în ţară.” a transmis Premierul Nicolae Ciucă.

Acesta a mai atras atenția asupra eforturilor și proiectelor realizate de tinerii europeni în 2022 sperând ca inițiativa și implicarea tineretului românesc să continue să ofere rezultate de seamă în viitor.

” Un An European al Tineretului, 2022 oferă ocazia de a ne mobiliza energiile la nivelul întregii Uniuni, ceea ce ne oferă șansa de a studia, munci și călători în deplină libertate. Primul lucru pe care îl observ când lucrez cu tinerii este motivația puternică de a veni cu soluții simple și inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toții, fie în societate, fie în administrație, la locul de muncă sau în diverse situații de viață.” a mai adăugat premierul României, Nicolae Ciucă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza