Premierul Ciolacu, vizită oficială în Israel

by Christian Suciu

Premierul Ciolacu a întreprins o vizită oficială în statul Israel unde urmează să se întâlnească cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu precum și reprezentanții comunităților românești afectate de conflictele armate de amenință securitatea din zonă. Acesta se va întâlni totodată cu Menachem Hachohen, marele rabin al comunităţii evreieşti din România în perioada 1997 – 2011.

”Am mers în vizită în Israel pentru a transmite mesajul nostru de solidaritate poporului israelian şi un puternic semnal de sprijin importantei comunităţi româneşti care trăieşte în această ţară. În vremuri atât de tulburi, România continuă să fie un factor de stabilitate, să apere pacea, valorile democratice, drepturile omului şi să combată cu fermitate terorismul, antisemitismul, xenofobia şi discursul incitator la ură.”, a comunicat Premierul Ciolacu.

Șeful Executivului este însoțit în Israel de Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, Ministrul AFacerilor Externe Luminița Odobescu precum și de deputatul Silviu Vexer, președintele Comunității Evreiești din România și de Radu Ioanid, ambasadorul României la Israel.

sursa: Agerpres.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Premierul Ciolacu, vizită oficială în Israel – Observator24.ro 17/10/2023 - 12:17

[…] Citeste mai mult […]

Raspunde

Comenteaza