Premierul Ciolacu:” Din acest moment, la nivel internațional există o singură limbă oficială pentru români: limba română!”

by Christian Suciu

Premierul Ciolacu a anunțat în cadrul ședinței comune a Guvernelor României și Ucrainei că prin colaborarea celor două se va modifica legislația privind drepturile minorităților din Ucraina iar limba română va deveni singura limbă oficială a poporului român, recunoscută la nivel internațional.

” Din acest moment, la nivel internațional nu mai există decât o singură limbă oficială pentru români: limba română! Această decizie luată de Guvernul ucrainean duce la îndepărtarea unei nedreptăți. Vom colabora cu Ucraina și pentru a modifica legislația privind drepturile minorităților, pentru ca românii din Ucraina să beneficieze de aceleași drepturi de care beneficiază cetățenii ucraineni în țara noastră.”, a anunțat în plenul ședinței comune a Guvernelor României și Ucrainei, prim-ministrul României, Marcel Ciolacu.

VIDEO:

Șeful Executivului mai precizează că prin intermediul colaborării se vor căuta soluții pentru tranzitul și exportul cerealelor ucrainene prin România.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza