Posturile LOOK SPORT vor transmite meciurile de la Campionatul Mondial ale naționalei de handbal feminin

by admin

Meciurile naţionalei de handbal feminin a României la Campionatul Mondial din Spania pot fi urmărite, începând din 3 decembrie, pe posturile LOOK SPORT. Cea de-a 25 a ediţie a turneului este găzduită de Spania şi este pentru prima oară când participă 32 de echipe, în loc de 24, câte jucau până acum.

România face parte din grupa C, alături de Norvegia, Kazahstan şi Iran. Tricolorele vor juca primul meci cu Iranul, pe 3 decembrie, de la ora 19:00, în direct pe LOOK SPORT +. Va fi pentru prima dată, după mulţi ani, când România joacă fără Cristina Neagu, una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii.

Următoarele meciuri ale României sunt programate pentru 5 decembrie, de la ora 19.00, cu Kazakhstan, şi pe 7 decembrie, de la ora 21.30, cu favorita grupei, Norvegia. Cu această echipă, România s-a confruntat de mai multe ori în ultimii ani, nordicele câştigând 13 din cele 15 partide directe.

Franţa, campioana olimpică de la Tokyo, va fi cap de serie în grupa A, în timp ce campioana mondială en-titre, Olanda, va juca în grupa D. Primele 3 clasate din cele 8 grupe se vor califica mai departe în grupele principale ale competiției.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza