Polițiștii caută un șofer care a lovit un pieton și apoi a fugit de la locul accidentului

by admin

Un accident de circulație a avut loc marți seara, în zona gării din Cluj-Napoca. Un tânăr de 19 ani a fost lovit cu mașina de un șofer, care apoi a dispărut de la locul accidentului. Polițiștii încearcă să dea acum de urma vinovatului.

„În cursul serii de ieri, 7 decembrie, în jurul orei 20:35, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în municipiul Cluj-Napoca, la intersecția străzilor Simion Balint și Piața Gării, impactul fiind sesizat între un autovehicul și un pieton.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând pietonul, respectiv un tânăr de 19 ani, din județul Vrancea, care a fost transportat în stare conștientă la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Autovehiculul implicat în accidentul rutier nu a fost găsit la locul în care s-ar fi produs impactul, însă în urma investigațiilor derulate de polițiști, acesta a fost identificat abandonat pe strada Căpitan Grigore Ignat”, a transmis IPJ Cluj.

În continuare sunt desfășurate cercetări pentru identificarea conducătorului auto implicat în evenimentul rutier, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza