Poliția face astăzi 20 de controale pentru a-i prinde pe hoții de lemne

by Christian Suciu

Polițiștii clujeni au efectuat un număr de 20 de percheziții domiciliare în mediul rural cu scopul de a combate infracțiunile de tăiere ilegală și furt de arbori. Acțiunile sunt realizate cu sprijinul  Serviciilor de Ordine Publică, Investigații Economice, Investigații Criminale și Criminalistice și al Poliției Municipale din Cluj-Napoca, Turda și Huedin.

”Astăzi, 2 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează 20 de percheziții domiciliare în mediul rural din județul Cluj, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tăiere, fără drept, de arbori, furt de arbori și delapidare.

Sunt efectuate verificări pentru identificarea materialului lemnos obținut fără proveniență legală, a documentelor probatorii, precum și a altor mijloace de probă de interes în cauză. La acțiuni participă specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca. După finalizarea perchezițiilor mai multe persoane vor fi conduse la sediul Poliției.” , au comunicat reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza