Petru Șușcă: „Depinde de fiecare echipă cum își gestionează resursele. O să vedeți că la Cluj un stimulator se cumpără cu un preț, în alte orașe cu un alt preț”

by Oana Spiru

În România, în ultimii ani, fondurile alocate sistemului de sănătate au crescut exponențial. Petru Șușcă, managerul Spitalului Transilvania susține că sunt bani în sistemul de sănătate, dar depinde de fiecare echipă cum își gestionează resursele. Mai mult, acesta povestește în cadrul emisiunii Prima News faptul că în zona Moldovei au fost cele mai mari alocări din buget de la Minister, Clujul primind mai puțini bani.

„O să vedeți că la Cluj un stimulator se cumpără cu un preț, la Iași sau alte orașe cu un alt preț. Eu m-am întâlnit cu asemenea situații. La un moment dat am cumpărat un CT, cu 10 ani full service, am fost primul în România care a introdus în imagistică ideea de full service, iar într-un oraș, tot din Moldova același CT, cu mai puține softuri, a fost cumpărat mult mai scump”, a declarat Petru Șușcă la Prima News.

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

Dorin 21/02/2023 - 21:25

Tovarășul Susca

Raspunde
Dorin 21/02/2023 - 21:28

tov.susca nu merita nici un comentariu.Este un escroc politic.cei care au grijă de el sunt la fel.Sper să ajungeți să plătiți

Raspunde

Comenteaza