Petrescu, reconfirmat la CFR Cluj însă conducerea cere rezultate!

by Christian Suciu

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu a fost reconfirmat de conducerea clubului din Gruia printr-un comunicat de presă publicat pe pagina oficială a echipei. Decizia menținerii lui petrescu a venit în urma unei conversații telefonice cu patronul Neluțu Varga în urma căreia cei doi și-au reafirmat intenția de a colabora în scopul performanței potrivit reprezentanților clubului clujean.

” Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului și rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului, una bazată pe maturitate și respect, iar scopul ambelor părți s-a dovedit a fi, așa cum era de așteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică și de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani” au comunicat reprezentanții CFR Cluj.

În ciuda reconfirmării oficiale a încrederii în antrenorul său, Neluțu Varga nu a ezitat să-l atenționeze pe acesta că poftele i-au fost îndeplinite iar așteptările sale în ce privește performanțele clubului rămân la fel de ridicate.

” N-are de ce să se supere, n-are de ce să plece. Este datoria lui, în fişa postului scrie că trebuie să explice conducerii de ce funcţionează prost echipa. E simplu! În vara asta am transferat de trei milioane de euro pentru el. Și în cazul jucătorilor veniți gratis au costat primele de instalare și impresarii, nu a fost nimic gratis.” a declarat pentru Digi Sport, patronul CFR-ului Neluțu Varga.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza