Petrescu cere o schimbare radicală în Superligă: ”De ce să nu avem 11 jucători pe bancă?”

by Christian Suciu

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a cerut o schimbare în regulamentul competițional al Superligii în urma victoriei obținute pe teren propriu împotriva lui Farul Constanța. Tehnicianul este nemulțumit de profunzimea băncii de rezerve pe care cluburile din Superligă sunt nevoite să o respecte pe parcursul meciurilor dar și de condiționarea selecției prin regula U21 sau de regulamentul mult prea permisiv în privința antrenorilor fără licență pro.

” Nu înţeleg numărul de pe listă. De ce Chelsea să aibă 30 de jucători, iar noi doar 22? Noi avem mai multe meciuri decât Chelsea! Avem Cupa, avem Conference League. Care e motivul ca un club să aibă doar 22 de jucători trecuţi pe lista de campionat? Să trimit prin tribune, să îi las afară. Cer ceva imposibil?

De ce să nu avem 11 jucători pe bancă? E normal ca un jucător să fie supărat dacă îl trimit în tribune. Noi suntem mereu pe invers. Şi cu antrenorii, aici antrenează cine vrea. Eu chiar nu înţeleg. Fiecare echipă ar trebui să aibă un antrenor cu licenţă. Toată lumea deja vorbeşte prea mult despre asta.

Să îmi spună şi mie cineva ce beneficii a adus regula asta U21, că la naţională nu batem pe nimeni. Am fost peste tot în lumea asta, dar n-am văzut aşa ceva. Râde lumea de tine dacă aude.” a declarat Dan Petrescu la flash interviurile din urma meciului din campionat.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

”De ce să nu avem 11 jucători pe bancă?” – Revista Presei 24/01/2023 - 12:12

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde

Comenteaza