Petrecere cu peste 200 de invitați „spartă” de polițiști. Oamenii legii au aplicat zeci de amenzi și au deschis un dosar penal

by admin

O petrecere cu sute de invitați a fost „stricată” de polițiștii clujeni noaptea trecută. Oamenii legii au fost sesizați după miezul nopții cu privire la faptul că, în incinta unui complex din Cluj-Napoca, are loc o petrecere privată. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.

„În incinta complexului, polițiștii au identificat un număr de aproximativ 200 de persoane care participau la o petrecere, existând aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente.

Până în acest moment au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor care au organizat evenimentul și stabilirea tuturor împrejurărilor faptei”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii le recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de COVID-19. Oamenii legii reamintesc că, în această perioadă, evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt intezise, iar polițiștii se află la datorie și vor interveni  în toate situațiile în care legea este încălcată.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza