Peste 96 de cereri preluate de Stația Mobilă a DJEP Cluj la deplasarea în comuna Palatca

by Christian Suciu

O echipă formată din patru angajați ai Direcției Județene de Evidență a Persoanelor (DJEP) Cluj, instituție publică de interes județean care funcționează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, s-a deplasat cu staţia mobilă în cursul zilei de Joi, 29 februarie 2024 în localitatea Palatca cu scopul preluării docuemntelor și actelor de identitate necesare întocmirii cărților de identitate.

În urma acțiunii, aceștia au preluat din partea locuitorilor comunei: 7 cereri pentru schimbare de domiciliu, 68 de solicitări de la persoane care au depus cereri urmare a înființării străzilor și renumerotării imobilelor, 3 solicitări de la persoane care au împlinit vârsta de 14 ani, 8 cereri de la persoane care și-au preschimbat buletinul de identitate iar 10 cereri au fost depuse pentru înscrierea mențiunii privind stabilirea reședinței.

În total au fost preluate 96 de cereri, actele urmând a fi eliberate în termenul legal prevăzut de normativele în vigoare. Proximitatea față de domiciliul cetățenilor a fost un real beneficiu pentru persoanele cu mobilitate redusă, care au putut, astfel, depune cererile la sediul Primăriei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza