Peste 75% dintre angajații Primăriei Cluj-Napoca sunt vaccinați. Dan Tarcea: “Ceilalți nu sunt discriminați, nu s-a făcut presiune pe ei”

by admin

Invitat în emisiunea Servus Cluj, viceprimarul Dan Tarcea, a precizat că peste 75% dintre angajații Primăriei Cluj-Napoca sunt vaccinați. Cei nevaccinați în proporție de 25% vin în condiții normale la serviciu fără să fie discriminați sau obligați să se testeze înainte.

“Ultima dată când am făcut această evidență, a rezultat că peste 75% dintre persoanele care lucrează în primăria Cluj-Napoca sunt vaccinate. Având în vedere media națională care este în jur de 35%, noi suntem dublu față de ea. Ceilalți nu sunt discriminați, absolut deloc, nu există așa ceva în Primăria Cluj-Napoca. Vin la serviciu la fel ca și ceilalți. Nu s-a făcut niciun fel de presiune pe ei. Din contră, noi le-am recomandat și le-am spus care sunt opțiunile: <<asta puteți să faceți ca să vă protejați>>.

Nu se testează în primărie, pentru că noi aplicăm legile naționale. Nu putem să facem alte legi peste cele naționale. În momentul în care va exista o astfel de lege, ca fiecare persoană care intră acolo să fie vaccinată sau neapărat testată, atunci vom aplica și noi regulamentul stabilit de către instituțiile abilitate”, a explicat viceprimarul Dan Tarcea în emisiunea Servus, Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza