Peste 73.000 de participanți în cea de-a treia seară de Neversea: Tinie Tempah, Dimitri Vegas, Alok, Salvatore Ganacci, Sebastian Legere au transformat seara într-o petrecere eclectică

by Bianca Baraboi

Cea de-a treia seară de Neversea a fost plină de concerte și momente memorabile.


Peste 73.000 de participanți au petrecut până la răsărit pe Neversea Beach, construind astfel momente de neuitat.
Dimitri Vegas a revenit la Constanța și a prezentat un set dinamic, puternic, energic care a surescitat audiența.
Tinie Tempah a adus hiturile sale precum “Written in the Stars” cu Eric Turner, “Earthquake” cu Labrinth, “Girls Like” cu Zara Larsson și au dat startul petrecerii.
Alok a prezentat un set special din care nu a lipsit “Made in Romania”, moment susținut de Emil Rengle și un grup de dansatori care au animat atmosfera. De asemenea, Alok le-a arătat fanilor săi de la Neversea o piesă în premieră.


În stilul său nonconformist și ieșit din tipare, Salvatore Ganacci a bucurat publicul cu momente inedite: a plecat de pe scenă să bea apă, a mers la platforma VIP, timp în care setul continua.


Alina Eremia a spart gheața și a urcat în premieră pe scena Neversea cu un super show cu influențe pop rock, cu hiturile care au consacrat-o precum “În dreapta ta”, “Poarta- ma sau “Promite-mi” cu Dirty Nano.
Grasu XXL a avut un show de 10, plin de emoție. A cântat alături de public piesa dedicată fiicei lui, ‘’Tu, Mărie!’’ și a fost emoționat până la lacrimi. Ami a fost invitată special în timpul concertului.
Ultima zi de Neversea va aduce show-urile G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Hvmza, Delia, Puya.


Cele patru apusuri și patru răsărituri de la NEVERSEA sunt așteptate de fanii festivalului în fiecare vară, momente în care își promit că vor dansa și vor cânta alături de artiștii favoriți. În cele 5 ediții de festival, peste 1.2 milioane de iubitori NEVERSEA s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării.


Neversea, locul 23 în top 100 DJ Mag, promite cea mai caliente ediție de până acum datorită celor peste 100 de artiști, experiențelor pregătite în festival și momentelor unice create de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza