Peste 500 de cadouri oferite de Primăria Cluj-Napoca copiilor din centrele clujene! Emil Boc:” Dacă puteți să faceți un bine, să îl faceți”

by Christian Suciu

Primăria Municipiului Cluj-Napoca a împărțit astăzi peste 500 de cadouri copiilor aflați în centrele de zi ale Direcției de Asistență Socială și Medicală.

” Astăzi am fost prezent la Centrul de zi „Țara Minunilor” din Cluj-Napoca unde, alături de colegii mei, am oferit copiilor cadouri de Moș Nicolae. Am întâlnit aici mulți copii cuminți și ascultători, serviciile oferite de centrul DASM fiind foarte importante pentru familiile aflate în risc de excluziune socială. Cu această ocazie felicit conducerea Centrului și personalul care se ocupă de educarea și îngrijirea copiilor în cele mai bune condiții. În cadrul acțiunii din acest an Primăria Cluj-Napoca a oferit 500 de cadouri copiilor din cele 23 de centre ale Direcției de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca și din subordinea DGASPC Cluj. În acest context subliniez încă o dată: Dacă puteți face un bine, să îl faceți!”, a transmis pe pagina sa oficială de Facebook, primarul Emil Boc.

FOTO:

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza