Peste 40 de școli și grădinițe își schimbă scenariile de funcționare. Cum vor decurge cursurile elevilor?

by admin

În urma unei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, s-a decis modificarea scenariilor de funcționare a 43 unități de învățământ din mai multe localități din județ în contextul pandemiei de coronavirus.

Conform Hotărârii CJSU nr. 25 din 5.03.2021, începând de luni, 8 martie, localitățile Aghireșu, Beliș, Cășeiu, Cojocna, Iclod, Jucu, Mica, Negreni, Râșca, Sâncraiu, Sic și Viișoara vor intra în scenariul galben, deoarece incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 /1000 de locuitori și este mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori. Așadar, rămân deschise grădinițele, iar elevii din clasele primare și terminale vor merge la școală, în timp ce restul vor face ore online.

Unitățile de învățământ din Câțcău și Valea Ierii vor trece de săptămâna viitoare în scenariul roșu din cauza incidenței cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile care a depășit pragul de 3/1000 de locuitori. Acest lucru presupune participarea tuturor preșcolarilor și a elevilor la activități didactice exclusiv online.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza