Peste 300.000 de participanți la Zilele Clujului

by admin

Cea de-a 9 ediție a festivalului „Zilele Clujului” a cuprins peste 100 de evenimente în peste 30 de locuri din oraș, reunind peste 300.000 de participan’i Printre activitățile desfășurate în cadrul festivalului se numără: teatru, concerte, seară de muzică clasică,  activități sportive și culinare, ateliere de creație, cursuri de gătit, proiecții de film, animație stradală, expoziții și scenete istorice.

Parada Zilelor Clujului, care a adunat peste 2.000 de participanți, a fost și la ediția din acest an plină de culoare și efervescență,  fiind urmărită de peste 8.000 de spectatori. De asemenea, peste 7.000 de studenți clujeni au pornit luni, 30 septembrie, în marș, pentru a marca începerea noului an universitar și 100 de ani de învățământ românesc la Cluj.

În cadrul ediției de anul acesta a Zilelor Clujului seniorii clujeni au avut o zi dedicată. Pe tot parcursul zilei de 30 septembrie, la Sala Polivalentă BTArena au fost organizate o serie de activități pentru seniori: standuri informative, ateliere, spectacole, concursuri și multe altele au fost pregătite pentru a-i aduce pe seniori cât mai aproape de comunitate.

La Zilele Clujului a fost eliminat plasticul de unică folosință. Consumabilele de unică folosință (tacâmuri, pahare) din cadrul evenimentului au fost biodegradabile și compostabile, confecționate din biopolimer.

Ediția din acest an a Zilelor Clujului s-a încheiat cu un impresionant video mapping în Piața Unirii.

Festivalul Zilele Clujului a fost organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca, alături de peste 100 de parteneri – instituții publice, companii din sfera privată, asociații și organizații din societatea civilă, voluntari.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza