Peste 20 de stații GPL din Cluj, închise în urma controalelor! Sancțiuni de peste 1 milion de lei pentru reprezentanții acestora

by Christian Suciu

Numeroase stații de alimentare de combustibili și GPL din județ au fost închise ca urmare a unei acțiuni ample de verificare, la Ordinul vicepremierului Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne. Au fost vizați peste 108 operatori economici în cadrul acțiunii iar la finalul acesteia au fost împărțite 93 de sancțiuni contravenționale în valoare de 1.093.701 lei și 411 avertismente iar 23 de stații GPL au fost închise.

”În urma verificărilor a fost suspendată activitatea la 23 stații GPL, din care, la 12 stații a fost suspendată complet activitatea pentru neconformități la instalația GPL și la 11 stații pentru neconformități la alte echipamente. Tot în cadrul controalelor la operatorii economici de profil au mai fost constate următoarele: lipsă autorizații/avize/documente de funcționare/comercializare/transport – 21 (sancțiuni contravenționale și măsuri de intrare în legalitate), alte tipuri de deficiențe/disfuncționalități/nereguli – 598.”, au informat reprezentanții Prefecturii Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza