Pescăruș rănit, salvat din Canalul Morii. A fost tratat și eliberat în natură

by admin

Un pescăruș rănit, care a căzut în Canalul Morii, a fost salvat de reprezentanții Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului. Pasărea a fost prinsă cu ajutorul unei familii din Oradea și, după ce a fost tratată, a fost eliberată în natură.

„Pescăruș cu aripa fracturată, capturat după o zi în care nu își schimbase locul. Mulțumim vecinilor care ne-au semnalat problema și au urmărit cazul, dar și familiei din Oradea, care era în trecere și a dat o mâna de ajutor la prinderea lui.

Dacă sunteți martorii unor asemenea situații, anuntați-ne pe noi sau pe alți voluntari în domeniu, uneori nu este necesară capturarea animalului, decât mutarea lui sau poziționarea în cuib, în cazul păsărilor foarte tinere.  Pentru a putea ajută și alte animale la timp, a putea interveni cineva și suportă costurile de transport, capturare, dotări, va rugăm să susțineți program nostru #SaveTheDeerCluj prin donații sau implicare directă. 

Proiect imposibil fără sprijinul Serviciul Noi Animale de Companie USAMV Cluj-Napoca”, au scris reprezentanții organizației pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza