Percheziții de amploare în Cluj și alte 5 județe într-un dosar de evaziune fiscală

by Christian Suciu

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Mureș efectuează astăzi o serie de 18 percheziții în judeţele Mureș, Cluj, Alba, Ilfov, Prahova, Galați și în municipiul București într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 1,4 milioane de lei. Operațiunea se află sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice-IGPR și a Prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

În această dimineaţă, poliţiştii efectuează 18 percheziţii, în judeţele Mureș, Cluj, Alba, Ilfov, Prahova, Galați și în municipiul București, la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală. De asemenea, la acţiune participă și luptătorii de intervenţie din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Mureș, Cluj și Galați.

În fapt, din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2017, mai multe persoane, în calitate de reprezentanţi legali ai unei societăţi comerciale din judeţul Mureș ar fi dispus înregistrarea în contabilitate a unor facturi fiscale fără conținut economic real, de la 2 societăți comerciale de tip fantomă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

sergiu 18/01/2023 - 10:22

pe când și la CAPAROL SRL Mureș??????

Raspunde

Comenteaza