Paulo Vinicius a semnat cu FCSB. “Trebuie să câştigăm titlul”. Ce salariu va încasa veteranul brazilian

by admin

Fundaşul Paulo Vinicius, care va împlini 37 de ani pe 12 august, a semnat, marţi, un contract valabil pe un sezon cu FCSB, a anunţat pagina de Facebook a vicecampioanei Ligii 1.

Brazilianul a ajuns în România în cursul zilei de luni, apoi a efectuat vizita medicală şi, cum testele nu au găsit ceva în neregulă, şi-a putut aşterne semnătura pe propunerea trimisă de Gigi Becali. Un contract pe un an, cu un salariu de 15.000 de euro lunar, cu 5.000 de euro mai puţin decât a primit la CFR Cluj în perioada în care a câştigat patru titluri de campion al României.

“Normal că trebuie să câştigăm titlul. Am câştigat patru consecutive cu CFR, dar îl vreau pe al cincilea. Am venit aici pentru a-mi ajuta colegii să câştigăm un titlu. Îmi voi da viaţa pentru echipă! Sunt pregătit, voi face antrenament cu colegii.

Aici avem mulţi jucători cu calitate: Moruţan, Tănase. Vin să ajut cu experienţa mea mare din România. Să vedem dacă FCSB va fi ultima echipă din carieră. Am un an aici şi după vom vedea.

Pentru fanii de la CFR, am fost o legendă, am câştigat totul acolo. Acum trebuie să fac mai mult aici. Cred că e mai bine că se joacă acum cu suporteri, ajută jucătorii”, a spus Vinicius.

“Bine ai venit, Paulo Vinicius! FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Paulo Vinicius de Souza Nascimento, care a semnat un contract valabil pentru sezonul 2021-2022. Fundaşul brazilian, care va împlini 37 de ani pe 12 august, a efectuat deja vizita medicală şi va purta tricoul cu numărul 55. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”, e anunţul făcut de roş-albaştri.

Adus de Gigi Becali pentru că impresionează în jocul aerian, Vinicius are şanse mari să devină partenerul lui Alexandru Creţu în centrul defensivei, dar după ce se va pune la punct cu pregătirea fizică. Ceilalţi fundaşi centrali din lotul lui Dinu Todoran sunt Stipe Vucur, George Miron şi Iulian Cristea, iar Denis Haruţ şi Ovidiu Popescu ar putea fi folosiţi şi ei pe pe postul de stoper dacă situaţia o impune.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza